hexagon, pattern, bee

Heb je iets geplaatst, maar het is niet direct zichtbaar in het overzicht? Geen paniek. Jouw bericht is geplaatst. Klik op activiteit of log even uit en dan weer in. Nog geen account? Eerst registreren! Geef een gebruikersnaam en wachtwoord op. Je krijgt binnen 3 minuten een wachtwoordlink in jouw e-mail. Daarna kun je hier inloggen. Succes!

Please or Registreren to create posts and topics.

De regels van dit forum en belangrijke zaken

• Je moet ingelogd zijn om iets te plaatsen
  • Wees altijd netjes en vriendelijk
  • Plaats alleen berichten voor jezelf
  • Berichten mogen promotioneel zijn, maar niet commercieel
  • Zie je iets wat er niet hoort, of niet past op dit forum? Meld dit met de knop bij het bericht of stuur een e-mail: website@bijenverenigingoosterhesselen.nl
  • Is jouw vraag beantwoord? Sluit dan jouw vraag.
  • Is het product verkocht? Sluit dan het aanbod.
  • Staat er een forumcategorie niet bij? Stuur een bericht naar: website@bijenverenigingoosterhesselen.nl. Er wordt dan beoordeeld of dit wordt toegevoegd.
  • Abonneer je op berichten naar keus. Meld je ook af als je de berichten niet meer wilt ontvangen. Doe dit niet via e-mail, maar via abonnementen in jouw eigen inlogomgeving
  • Dit forum is afgesloten voor derden. Je moet je aanmelden om te kunnen reageren
  • Regels kunnen altijd worden aangepast of uitgebreid