De vereniging houdt regelmatig een imkercafé. Deze avonden zijn bedoelt als sociaal samenzijn, maar ook om van elkaar te leren. Activiteiten, lezingen en vragenronden worden afgewisseld met een drankje. Zo zijn er avonden waarbij leden aan elkaar laten zien hoe ze was verwerken, vertellen over koninginnenteelt of de nieuwste soort kasten aan elkaar tonen. Beginners en gevorderden zijn allemaal welkom en vragen staat vrij. De avonden zijn niet alleen informatief. Er is voldoende ruimte om ook een goed gesprek te hebben met een lid die je misschien niet goed kent.

7 juni is er een alternatief programma en in juli en augustus zijn er geen café-avonden. Zie voor verdere details de agenda onder activiteiten.

Alle avonden zijn te vinden in de agenda onder activiteiten.