Nieuwe website

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website voor Bijenvereniging Oosterhesselen e.o. Op verschillende pagina’s staat nu nog niet de juiste informatie of wordt er nog gewerkt met afbeeldingen met watermerken. Dat zal in het proces van het opbouwen van de site langzaam gaan veranderen.

Alle leden is middels de e-mail verzocht om mooie foto’s aan te leveren voor de site. We kunnen natuurlijke prachtige afbeeldingen op internet vinden, maar het is natuurlijk leuker als de afbeeldingen van leden afkomstig zijn.

De website begint al aardig vorm te krijgen en de pagina’s zijn al bijna gevuld met de eerste teksten. Het kan zijn dat de komende weken een titel wordt aangepast of de lay-out. Geen paniek. De hoofdzaken blijven via de homepagina beschikbaar.

De oude pagina op de website van de NBV blijft nog naast deze website meelopen en zodra deze website echt klaar is, zal de oude link gekoppeld worden.

Blijf ons volgen, blader regelmatig door de site en kijk regelmatig in de agenda.

%d bloggers liken dit: