Imkercafe / ledenvergadering 2 april afgelast

In verband met het Coronavirus Covid-19 zal ook de Bijenvereniging Oosterhesselen e.o. zich houden aan de ingestelde maatregelen.

Hierdoor komt het imkercafe en daarbij de ledenvergadering op 2 april te vervalen voor dit moment. Op een later moment zullen we deze inhalen. Dit moment wordt bepaald wanneer er weer mogelijkheden zijn binnen nieuwe en / of versoepelde maatregelen vanuit de RIVM en de Nederlandse regering.

Leden krijgen binnenkort wel de vergaderstukken zoals agenda en jaarverslag etc. toegezonden alsmede de mededeling dat de vergadering tot nader orde wordt opgeschort.

Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten. We proberen jullie tijdig op de hoogte te brengen.

Wat betreft de lopende imkercursus wordt op dit moment overleg gepleegd. Informatie volgt.

%d bloggers liken dit: