Wanneer:
Waar:
Café Deen
Burgermeester de Kockstraat 34 Oosterhesselen

Thema: evaluatie test gezamenlijk teeltproject

Let op! Meedoen aan het teeltproject kan alleen als lid van de vereniging. Leden die zich opgeven tijdens deze avond krijgen voorrang op leden die op andere wijze zich opgeven.

Er is dit jaar een pilot geweest van het gezamenlijk teeltproject dat we volgend jaar voor onze leden willen houden en Albert neemt ons mee in de stappen en de evaluatie van dit geslaagde project.

Elke imker die lid is van onze vereniging en volgend jaar wil mee doen om een paar F1 koninginnen te verkrijgen (zie nieuwsbrief voor iets uitgebreidere uitleg), kom as donderdag langs!

De deelname aan het project volgend jaar is uitsluitend voor leden van de vereniging, tegen beperkte kosten en degene die zich as donderdag opgeven, hebben voorrang op degene die zich per mail, telefoon o.i.d. opgeven